Schaatspret in de Engelenburg

Gegevens

 

Bovenste staande rij v.l.n.r.: Wilco den Hartog (Coördinator Gezondheid, Sport & Projecten 24Aktief), Anas Lakhal (Ambulant Jongerenwerker 24 Aktief), Arjan Pieters (Voorzitter BC Schrijverspark), Riad Agarroud (Coördinator Leefbaarheid & Jeugd 24 Aktief), Özkan Öztürk (Sportbuurtwerk Welzijn Veenendaal).Onderste zittende rij v.l.n.r.: Naima Bouajoun (Meiden Opbouwwerkster 24Aktief), Dymphna de Graaff (voorzitter BC De Engelenburg), Esther Goudberg (Wijkregisseur Patrimonium), Swinda Hasham (Penningmeester BC Schrijverspark), Omar Teunissen (Wijkbeheerder Patrimonium)

Pret op ijs voor jong en oud in Engelenburg

VEENENDAAL - De Bewonerscommissies Engelenburg en Schrijverspark en Stichting 24 Aktief, ondersteund door Patrimonium woningbouwvereniging, hebben het initiatief genomen om een schaatsfestijn te organiseren na het grote succes van vorig jaar. Dit in samenwerking met het Sportbuurtwerk van Welzijn Veenendaal. Daarom is er vrijdag 21 december van 15.00 tot 22.00 uur en zaterdag 22 december van 10.00 tot 15.00 uur een ijsbaan in de Engelenburg.

Doel van dit initiatief is om de wintersfeer rondom de feestdagen nog aangenamer te maken en om jong en oud bij elkaar te brengen middels een Hollandse traditie het schaatsen, compleet met koek & zopie, warme drank en soep. In samenwerking met de bewonerscommissies heeft Stichting 24 Aktief, vrijwilligers gemobiliseerd vanuit jeugdgroepen uit de wijken en actieve wijkbewoners.

De schaatsbaan komt op de playground van de Engelenburg. Er zijn schaatsen beschikbaar, die hoef je dus niet zelf mee te nemen. Vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur is er schaatsen voor kinderen tot en met 8 jaar, uitsluitend onder begeleiding. In de avond hebben volwassenen voorrang. Zaterdag is de ijsbaan voor kinderen van alle leeftijden. Er zal dan ook vanuit de organisatie en eventueel de doelgroep(en) een korte mededeling worden gedaan.

Stichting 24 Aktief is een nieuwe welzijnsorganisatie die zich in Veenendaal breed inzet om de leefbaarheid van wijken te verbeteren en om jongeren begeleiding te bieden richting een helder toekomstperspectief. Meer informatie of vragen over stichting 24 Aktief op www.24Aktief.nl

   
© 2011-2018 JES-gebied.nl